donderdag 30 juli 2015

Blogverjaardag 5 jaar!!!


5 jaar geleden op 30/7/2010 schreef ik mijn 1ste berichtje op mijn (vorige) blog! Dat is best al lang, dacht ik zojuist bij mezelf!
In het begin heette mijn blog 'Saartje Kraal' omdat ik in een vroeger leven nog juwelen maakte en er ook heel veel cursus in gaf, voor events, teambuilding groepen, Culturele Centra,... Op die blog liet ik dus mijn creaties zien...
 
Daarna ben ik overgeschakeld op deze blog 'Saartje@home', omdat ik gestopt was met de juwelen, wou ik ook mijn andere bezigheden laten zien, en natuurlijk onze 2 kindjes :-)
 
Nu zijn we dus al 5 jaar verder, en alhoewel ik niet elke dag meer een bericht post, vind ik het nog altijd even leuk! Al is het maar om jullie avonturen allemaal te lezen en op tijd en stond eens samen te komen met alle bloggers onder de vorm van een blogmeeting!
 
Trouwens, op 17/10/2015 komen we samen met enkele bloggers in Mechelen...verdere details volgen nog! Maar als je zin hebt, ben je zeker welkom...bedoeling is dat we samenkomen voor een babbel en een drankje! Als je wil komen, laat me iets weten en dan bezorg ik je alle info!
 
Liefs, Saartje

maandag 27 juli 2015

pamperzakje en slabbetjes

Onlangs vroeg ik aan Eefje van Wollebol om een pamperzakje te maken en enkele "zeverbavetjes"....
Ik heb al een tijdje de stofjes liggen, maar het komt er gewoon niet van om iets in elkaar te steken. Ziehier het resultaat :



Dankje Eefje, ze zitten als gegoten!
Liefs, Saartje

zaterdag 25 juli 2015

zomervakantie en rommel

Zomervakantie, 2 kids en speelgoed...veel speelgoed! In het begin deed ik nog de moeite om tussendoor eens op te ruimen, maar dan raak je alleen maar gefrustreerd omdat er na 2 minuten al nieuwe rommel ligt...
Dus...op het einde van de dag, als de kids in bed liggen....algemene opruimactie!

ontplofte speelhoek

VOOR

NA
"Rust in je huis = rust in je hoofd" zeggen ze dan :-)
Liefs, Saartje

donderdag 23 juli 2015

Wijnegem shopping center met kids!

Vorige week trok ik naar het Wijnegem shopping center mét de 2 kids....en eigenlijk was het een leuke dag! Je kan nog best veel doen met kids daar, want de hele zomervakantie staat er een heus speeldorp op het grote middenplein!
We begonnen de dag met een lekker koffietje, en de dochter een sapje!

 

De koffiebar lag recht tegenover dé Plopwinkel, dus we moesten daar binnen natuurlijk! Toch makkelijk een half uurtje binnen geweest, en uiteraard weer iets gekocht!
We kwamen al snel het speeldorp tegen, en zo 's morgens vroeg was er best nog weinig volk!




Ondertussen viel de kleinste al in slaap...


Nog een speelhoek met groot scherm...


Middag! Tijd om te eten, en dat deden we in Lunch Garden, makkelijk en lekker!


Nog wat rondwandelen en op tijd en stond eens rusten!


En als laatste nog een keer kijken naar de speeltuin (al wat drukker nu!) én een ijsje eten!


Leuke dag!
Liefs, Saartje

maandag 20 juli 2015

Deauty box juni

Ik moest jullie nog mijn laatste exemplaar van de Deauty box laten zien, die van juni! Weer een goed gevulde box deze keer, met allerlei nieuwe producten!
De laatste dus, want ik had een 3 maanden abonnement genomen. Nu ga ik er even geen meer bestellen, eerst alle producten uittesten nu!


Een cleansing foam van Shiseido, een make up penseel, een staaltje parfum, dagcreme en een tube shampoo...
Ik duik de badkamer in, dames!

Liefs, Saartje

donderdag 16 juli 2015

weekje Roompot

Vorige week trokken we er een weekje tussenuit naar Duitsland - Cochem. We huurden er een bungalow bij Roompot vakanties... Een hele leuke week, met een dag van 30 graden en meer, en dan weer een dag van regen en maar 20 graden...raar dat weertje :-) Mijn ouders gingen ook mee, dus het was een gezellige bende daar in dat huisje!

Cochem

oma&opa

Cochem

Fien met Koos Konijn

paardje rijden

de vakantiehuisjes

mijn 2 prinseskes


 


ikke

Liefs, Saartje

dinsdag 14 juli 2015

nieuwe aanwinsten ;-)

Ik kocht onlangs weer leuke spulletjes (al zeg ik het zelf haha)...
Alle dagen zou ik wel kunnen shoppen, maar spijtig genoeg gaat dat niet hé...

leuke slefjes

nieuwe horloge

Liefs, Saartje

vrijdag 3 juli 2015

Dit was juni....

Het was weer een goed gevulde maand, die maand juni...! Van feestjes tot opleidingen tot véééél klantjes tot.... lezen jullie mee?

*we gingen met Noor op controle bij Kind&Gezin...ze weegt al 7kg860 en meet 66 cm! Wat gaat de tijd snel en wat groeit ze snel...


*we gingen sinds lang nog eens naar een fuif...kids bij oma&opa en wij richting Zomerbar in Hemiksem, want daar vond de "Studio Brussel Was het nu 80,90 of 2000 fuif" plaats...keileuk, maar 3u 's nachts pas in ons bedje...

*ik ging met een vriendin naar Ladies night in Utopolis. Leuk concept, we namen deze keer eens de 'VIP' formule, dan krijg je eerst een 3gangen menu en dan de film in een grote vipzaal...leuk!



*ik volgde ook nog een cursus spa manicure bij de Schoonheidsschool, weeral een certificaat erbij!

*mijn mama werd deze maand 60 jaar! Ze nodigde ons uit voor een leuke namiddag én lekker eten!

*we gingen naar het verjaardagsfeestje van mijn man zijn petekindje, hij werd alweer 5 jaar! HIj wou coole cadeautjes, met piraten ofzo......We kochten hem een coole puzzel!

*ik liet 2 tanden trekken, een wijsheidstand en een hoektand...maar amai deed me dat pijn! Heel de avond ijs op m'n wang en de dag erna pijnstillers bij de vleet!

*we gingen naar het oudercontact van Fien, ze gaat volgend jaar naar de 2de kleuterklas. Alles in orde zei de juf, spontaan, lief, kan goed mee, maakt al puzzels van 100 stuks,...

*ik ging eten met een vriendin bij Mie Katoen te Antwerpen, een fondue restaurant, lekker!!!

Hoe was jullie maand juni?
Liefs, Saartje